utorak, 18 januara, 2022
Google search engine
NaslovnaBusinessBesplatan webinar: Pristup u 2022. - sutra

Besplatan webinar: Pristup u 2022. – sutra

„Prognoze za pristupnu industriju: pogled napred, iznajmljivanje u 2022. godini“. Na vebinaru će učestvovati generalni direktor holandske firme JLG EMEA Karel Hujser, Kris Pera iz firme ABLE Equipment Rental’s i Ivan Papel, firma Liftisa. Komisija će razgovarati o postojećim i potencijalnim izazovima i mogućnostima u industriji pristupa i iznajmljivanja za 2022. i predstojeće godine.

Fokus je na nizu predmeta koji će pomoći u obliku globalnog pristupa sektora u doglednoj budućnosti, kao što su kovid19 pandemija, održivost i unapređivanje tehnologija, učesnici će takođe prognozirati obrasce rasta i mogućnosti za naredne godine.

Učesnici:

Karel Hujser je u JLG EMEA od 2012. godine i ima više od 35 godina iskustva u međunarodnom menadžmentu.

Ivan Papel, generalni direktor Liftise ima više od 25 godina iskustva u iznajmljivanju i prodaji pokretnih platformi i je vlasnik više srodnih kompanija.

Kris Pera sa dugogodišnjem iskustvom u američkom sektoru zakupa osnovao je firmu u Pensilvaniji HiReach 2009. godine, koju je kasnije prodao Sunbelt Rentalsu. Pridružio se firmi ABLE Equipment Rental’s pre više od pet godina.

Moderatori: Lindzi Anderson, Juan Judejl

Prijavite za vebinar >>>ovde<<<

RELATED ARTICLES

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments