nedelja, 22 maj, 2022
NaslovnaSvetYanmar započinje proizvodnju u novoj fabrici motora

Yanmar započinje proizvodnju u novoj fabrici motora

Yanmar Engine Manufacturing India Pvt. Ltd. (YEMI) najavio je da je započeo proizvodnju u svojoj novoj fabrici za proizvodnju industrijskih motora u Tamil Naduu, Indija. Nova fabrika će proizvesti 80.000 komada od 15 do 37 kW (20 do 49,6 konja) industrijskih dizel motora godišnje sa proizvodnim kapacitetom koji se očekuje da će se povećati na 160.000 jedinica.

Motori će se proizvoditi najviše za Indiju, glavnu poljoprivrednu zemlju, kao i Evropu, Ameriku, Aziju i ostale, saopštenje je firme.

Postrojenje će prvo proizvoditi motore za samo za traktore  proizvođača International Tractors Ltd., kompanija u kojoj Yanmar ima udeo od 2005. godine.

„U zemljama u razvoju, kao što je Indija, koje doživljavaju brz ekonomski rast, potražnja za industrijskim motorima  će sigurno rasti kako se mehanizacija povećava u poljoprivrednom i građevinskom sektoru“, rekao je Varun Kana, generalni direktor YEMI-a.

Nova fabrika ima 23.708 kvadrata i nalazi se na području Origins Industrial Estate-a (129.300 kvadrata). Postrojenje u startu zapošljava oko 130 ljudi.

Nova fabrika je opremljena istim sistemima upravljanja i kontrolom kvaliteta kao i one u Japanu kako bi se osigurala visokokvalitetna proizvodnja motora. Pored toga, postavljeni su solarni paneli sa ukupnim godišnjom proizvodnjom od oko 1.380.000 kWh, navodi se u saopštenju. Zajedno sa upotrebom kišnice i zelenog pojasa, postrojenje će koristiti obnovljivu energiju u njenom radu, čiji je cilj u velikoj meri smanjenje njegovog uticaja na životnu sredinu.

RELATED ARTICLES

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.