petak, 27 maj, 2022
NaslovnaSrbijaVolvo CE lansira tri nove mašine

Volvo CE lansira tri nove mašine

Volvo građevinska oprema (Volvo CE) lansirala je tri nove mašine, električne bagere L20 i EC18 i ECR18.

Volvo za sada ima najširi spektar električne građevinske opreme u industriji – kompanija sada ima pet električnih mašina. Novi modeli će biti dostupni u drugom tromesečju 2022. godine, ali su dostupni za kupovinu sada.

Na internet predstavljanju predsednik Volvo CE-a Melker Jernberg rekao je da kompanija sada ima, „najširi domet električnih strojeva u građevinskoj industriji“ i da je „pokretanje tri proizvoda bio sledeći korak u ovom putovanju elektromobilnosti“. Dodao je da su „klimatske promene najveći izazov sa kojim se suočava industrija.“

4,5 tona L20 električni bager zasnovan je na većem L25 električnom modelu. Odlikuje ga 1,8 tona opterećenja i paralelno povezivanje koje nudi dobru vidljivost nad pričvršćivanjem koja se koristi, izvanredna visina podizanja, kao i 100% paralelno kretanje. 

Očekuje se da će isporučiti do šest sati aktivnog rada po punjenju, mašina ima bateriju od (33kWh ili 40kWh) i smanjuje održavanje za 30%.

Sve tri mašine dolaze sa integriranim punjačem baterije koji im omogućuje punjenje do 100% za manje od šest sati. Uz opcionalni brzi punjač, baterija modela L20 se u  potpunosti puni za samo dva sata, dok kod modela ECR18 i EC18 do 80% za 1 sat i 15 minuta.

Volvo CE je takođe najavio lansiranje aplikacije EMMA (Electric Machine Management Application) – koja će osigurati uvid u stanje baterije, preostalo radno vreme, status punjenja, geografskih lokacija i još mnogo toga.

Nove mašine možete poručiti preko sledećeg linka : https://www.volvoce.com/europe/en/products/electric-machines/add-silence/

 

RELATED ARTICLES

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.