nedelja, 22 maj, 2022
NaslovnaSvetTopcon donosi novu portabl kontrolu mašina za kompaktnu opremu

Topcon donosi novu portabl kontrolu mašina za kompaktnu opremu

Novo rešenje je zasnovano na Topcon MC-X platformi za upravljanje mašinama.

„MC-Mobile je prilagođen kompaktnoj opremi kao što su kompaktni utovarivači, mini bageri od 10 tona ili manje. Želimo da dođemo do svakog mogućeg priključka… sečiva motornog grejdera, noževa za kutije, sečiva sa šest smerova, čak ćemo postaviti senzor na neke utovarivače sa ravnim dnom,” rekao je Mark Džons, menadžer razvoja poslovanja, Topcon.

„Sada ove kompaktne mašine mogu da se kreću po gradilištu sa preciznošću tradicionalne kontrole mašina koja je tipično prilagođena teškim mašinama.“

MC-Mobile pruža korisnicima dizajn, izgradnju i proveru funkcionalnosti u okviru Topcon softverskog iskustva. Operateri mogu da koriste modularne komponente za niz aplikacija, uključujući proveru nagiba, kreiranje dizajna i automatsko izvođenje radova.

„Naša linija proizvoda MC Mobile će imati 2D i 3D rešenja“, dodao je Džons. „Ali ono čemu je zaista namenjen je početni nivo; karakteristike i funkcije će biti pojednostavljene.”

Displej i druge komponente su dizajnirane da se lako dele sa brojnim mašinama u svim okruženjima. Ovi delovi se takođe mogu premestiti sa stuba rovera za proveru nagiba/rasporeda na mašinu i nazad.

„MC-Mobile je pojednostavljeno ali sveobuhvatno rešenje za kontrolu mašina i rada na gradilištu za svakog izvođača koji koristi kompaktnu opremu,“ rekao je Džejmi Vilijamson, izvršni potpredsednik, Topcon. „Lako se postavlja i koristi, pristupačan je i nudi konkurentne prednosti kao rešenje za kontrolu mašina dizajniranih za veću opremu.“

Demo verziju možete preuzeti >>>ovde<<<

RELATED ARTICLES

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.