nedelja, 22 maj, 2022
NaslovnaNajave događajaSamoter sajam 2023. - Verona

Samoter sajam 2023. – Verona

31. izdanje sajma Samoter će biti od 3.-7. maja 2023. godine u Veroni. Organizatori su prvobitno odložili događaj za mart 2023. godine.

„Napokon imamo sastanak za povratak Samotera nakon duge pauze uzrokovane kovid19 pandemijom“, rekao je Đovani Mantovani, generalni direktor Veronafiere.

„Lanac snabdevanja je značajno uticao na otkazivanje jednog od značajnih profesionalnih događaja u Evropi. Sajmovi i dalje potvrđuju svoju ulogu kao jedan od glavnih događaja za promociju poslovanja. “

Veronafiereov događaj će se fokusirati na građevinske mašine budućnosti, uključujući, tehnologije „čovek za mašinu“ (H2M), „mašina za mašinu“ (M2M), efikasnost, sigurnost i održivost.

Program će sledeće godine istaći ključnu ulogu koju će industrija građevinske opreme igrati u pogledu održivosti životne sredine i razvoju ekonomskih modela koji su navedeni u novom zelenom sporazumu.

Format najnovijeg događaja imaće sve interaktivniji i dinamičniji pristup sa fokusom na demo područja, kaže organizator događaja Veronafiere. Na sajmu će biti šest hala i tri spoljna područja.

RELATED ARTICLES

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.