sreda, 6 jul, 2022
NaslovnaSvetPromena počinje ovde - Volvo CE

Promena počinje ovde – Volvo CE

Izjava Volvo Građevinske Opreme (Volvo CE) je da će iskoristiti povratak svog događaja Volvo Days (dani Volvoa) da istaknu svoju poruku „Industrijske transformacije“.

Koristeći temu nedavno pokrenute kampanje „promena počinje ovde“, događaj je održavan na svake tri godine, ali je 2021. odložen zbog kovida19.

„Kao vodeći svetski proizvođač građevinskih rešenja imamo moć da napravimo razliku i to započinje s nama“, rekao je Mejker Jernberg, šef Volvo CE.

„Želimo da se promenimo u sopstvenoj industriji ka neto nultoj emisiji, ali takođe podržavamo naše kupce da obračunavaju njihovo poslovanje.“

„Volvo Days je savršena prilika da pokaže kako postižemo ove ambicije sa trenutno primenjivim održivim rešenjima za napajanje. Ovo je ponosan trenutak za mene da upoznam naše kupce i partnere, zajedno sa našim zaposlenima.“

„Kroz blisku saradnju u lancu vrednosti, možemo napraviti ovu promenu stvarnom.“

Serija demonstracija proizvoda i turneje – i fizička i virtualna – uključuje potpunu liniju Volvo Elektro kompaktnih mašina i rešenja, kao i najveći električni bager firme, EC230 Electric, koji se trenutno testira u Norveškoj.

Takođe, na događaju će biti predstavljen nedavno lansiran program smanjenja ugljen – dioksida, koji nudi prilagođene planove za smanjenje emisije ugljenika.

RELATED ARTICLES

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.