nedelja, 22 maj, 2022
NaslovnaSvetNovo gps rešenje građevinske opreme - My Komatsu

Novo gps rešenje građevinske opreme – My Komatsu

Komatsu je objavio novu digitalnu mrežu, My Komatsu, koja omogućava dobavljačima da tumače vizuelne analize podataka prikupljenih iz brojnih izvora, poput različite OEMs (originalni proizvođač) opreme.

U saopštenju za javnost, iz Komatsua su rekli da aplikacija može da povuče podatke iz Komtraka, Komtrak Plus-a, ISO API-ja 15143-3 (AEMP 2.0), kao i od ostalih direktnih izvora podataka originalnih prozvođača opreme.

Podaci se zatim koriste za proizvodnju analitike i mogu bolje da pojednostave procese upravljanja voznim parkom, kao i smanjenje više korisničkih imena i lozinki.

My Komatsu aplikacija, sa ISO-15143-3 (AEMP 2.0) API interfejsom, povezuje podatke svih oprema ili je u mogućnosti da pristupi putem usluga praćenja i analiza.

Sistem se može koristiti i na Komatsuovim mašinama, kao i na ostalim – omogućavajući menadžerima da pregledaju ceo tim – referentne performanse mašina, potrošnja goriva i upravljanje podacima na jednoj kontrolnoj tabli.

Metju Benlih, direktor digitalnih rešenja za podršku Komatsua, rekao je: „Počevši od danas, naši kupci mogu dobiti najvažnije podatke, kao što su lokacije, sati, potrošnja goriva, pauza, aplikaciju My Komatsu mogu koristiti svi proizvođači opreme.“

RELATED ARTICLES

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.