ponedeljak, 23 maj, 2022
NaslovnaSvetNovi model bagera Hitachi

Novi model bagera Hitachi

Hitachi – ogranak građevinskih mašina najavio je pokretanje većeg modela sledeće generacije iz svog asortimana, Stage V – kompatibilan.

ZW310-7 je dizajniran da pruži više kontrole u ​​čvrstim uslovima rada, prema proizvođaču. Model ima takođe poboljšane bezbednosne funkcije, kao i povećanu efikasnost i obećava niske ukupne troškove.

Da bi zaštito operatera i mašinu od potencijalnih opasnosti, omogućava vrhunski prikaz iz svih uglova – sa povećanom vidljivošću pozadi. Pomoću sistema kamere sa vazdušnim uglom, operatori takođe imaju pregled od 270 stepeni „oko sokolovo“, dok ih drugi sistem upozorava na zadnju prepreku ili ako je bilo šta blizu zadnje strane mašine.

Hitachi kaže da je visok nivo produktivnosti obezbeđen brzim vremenskim ciklusom, visokim probojnim snagama, kapacitetom za utovar i poboljšanim ubrzanjem na nagibu, zahvaljujući senzorima instaliranim na nekoliko mašina.

Nove funkcije

Broj obrtaja u minuti se automatski povećava zbog funkcije automatskog uključivanja, koja održava brzinu mašine prilikom kretanja uzbrdo. Kao rezultat toga, vreme smanjena ciklusa može poboljšati produktivnost i smanjiti potrošnju goriva. Sistem praćenja opterećenja na novom ZW-7 obećava uštedu vremena i novca putem preciznijeg učitavanja.

Pored toga, operateri mogu nadgledati potrošnju goriva sa novim eko meračem i performanse se mogu poboljšati sa nekoliko funkcija.

„Novi model ZW310-7 dizajniran je tako da daje snažne performanse, niske troškove održavanja i izuzetne efikasnosti evropskim kupcima“, rekao je Bil Drugkas, Hitachi Construction Machinery (Evropa).

„Izgrađen do najviših standarda kvaliteta, značajno će povećati produktivnost na aktivnim kamenolomima i velikim postrojenjima za reciklažu i imati pozitivan uticaj na profit.“

RELATED ARTICLES

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.