petak, 27 maj, 2022
NaslovnaNovi digitalni operativni koncept firme "Kleemann"

Novi digitalni operativni koncept firme „Kleemann“

Kleemann je dodao nove funkcije u svoj digitalni koncept rada koji je sada unapređen, tako da su svi relevantni podaci o procesu kao i izveštavanje sada prikazani na pametnom uređaju.

Proširenje digitalnog operativnog koncepta Spective čini ga vođom sektora u vezi sa korisničkim interfejsima.

Sve je počelo preko 12-inčnog Spective Touch panela direktno u postrojenju i nakon što je jednom postavljeno, pokreće se u automatskom režimu.

Kao nova funkcija, radio daljinski upravljači su integrisani. Pomoću velikog daljinskog upravljača postupak podešavanja može se izvesti na sigurnoj udaljenosti od mašine. Mali radio daljinski upravljač može se udobno koristiti za izvršavanje svih relevantnih funkcija iz bagera.

Nivo punjenja goriva, prosečna potrošnja, prosečan rad mašine, stopa upotrebe i ostali podaci o procesu su vidljivi u bilo kom trenutku putem kontrolne table. U većini slučajeva operatori više ne moraju da napuste vozačku kabinu ili da prekidaju rad u toku procesa. Oni npr mogu da otkriju putem pametnog telefona da je nivo goriva nizak i naruče zalihe direktno iz kabine.

Operatori mogu videti brzinu upotrebe mašine na prvi pogled i tako regulisati opterećenje. Takođe mogu da primaju podatke o dnevnoj, trenutnoj proizvodnji i upoređuju je sa prethodnim danom.

Aplikacija Spective Connect je trenutno dostupna kao opcija za novu drobilicu MOBICAT MC 110(i) EVO2 kao i za MOBICONE MCO 90(i) EVO2, sa planovima za ostale mašine koje treba da budu opremljene. Aplikacija je dostupna na IOS i Android pametnim uređajima.

RELATED ARTICLES

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.