ponedeljak, 23 maj, 2022
NaslovnaSvetManitou otvara fabriku od 26 miliona evra

Manitou otvara fabriku od 26 miliona evra

Manitou je otvorio novu fabriku od 26 miliona evra u severozapadnoj Francuskoj, kao deo strateškog plana rasta tržišnog sektora.

Na otvaranju novog objekta koji se nalazi na severoistoku Nanta je prisustvovala publika izabranih lokalnih zvaničnika i novinara i obeležila ključnu fazu Manitoa u razvijanju i modernizaciji svojih industrijskih objekata širom sveta.

Silvan Jagelin, potpredsednik AVP proizvodne jedinice, rekao je: „Tržište vazdušne platforme je ključna prilika za rast grupe.“

„Ova moderna fabrika nam daje veoma važan proizvodni kapacitet koji će nas dugoročno pratiti. Da bi podržali naš razvoj, potrebe za zapošljavanjem biće prilagođene kao aktivnost razvijanja.“

U saradnji sa Legendre Grupom, izgradnja proizvodnog pogona počela je 2019. godine. Lokacija pokriva površinu od 80.000 kvadrata, dok industrijske zgrade imaju 18.000 kvadrata.

Opisujući svoj novi objekat kao pametnu fabriku, u Manitou su rekli da je lokacija „Primer digitalne transformacije Grupe, sa daljinskim upravljanjem potrošnje energije i poboljšanjem kvaliteta radnog mesta za zaposlene, što ga čini odgovornim i održivim mestom u skladu sa CSR obavezama Grupe“.

Fabrika, koja će takođe proizvesti električne radne platforme, omogućiće Manitou da iskoristi rast sektora vazdušne platforme u Evropi i Americi.

RELATED ARTICLES

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.