ponedeljak, 15 avgust, 2022
NaslovnaSvetKlemm predstavio novu kompaktnu opremu za bušenje

Klemm predstavio novu kompaktnu opremu za bušenje

Nemački proizvođač opreme Klemm Bohrtechnik lansirao je KR 800-3G, najnoviju opremu za bušenje u svom kompaktnom asortimanu proizvoda.

Sa radnom težinom od 9 tona, na dizel motor, kompanija kaže da je KR 800-3G najlakši i najmanji model u seriji Klemm 800.

„Kada smo razvili našu najnoviju opremu za bušenje, imali smo na umu potrebe naših kupaca za univerzalnu mašinu koja je kompaktna i jaka što je moguće više moguće“, rekao je Roj Ratner, generalni direktor u Klema.

Uz ukupnu širinu od samo 1,80 m, oprema je podesiva za različite dužine i ima opciju za ugradnju različitih rotacionih glava ili hidrauličnih bušilica. Kompanija veruje da KR 800-3G zadovoljava širok raspon zahteva bušenja u zatvorenom prostoru.

Koristeći daljinsko upravljanje sa displejom, u Klemu kažu da operator na bušilici uvek može biti siguran da ima bezbedan radni položaj oko opreme za bušenje. Visoka funkcionalna sigurnost kontrolnog koncepta osigurava da se bezbednost operatera obezbedi u skladu sa zahtevima EN 16228.

Dizel motor od 100 kW-a u skladu je sa EU V i TIER 4F standardima. Takođe je dostupna verzija sa standardom emisije EU IIIA (90 kW).

Ponuda Klemmove opreme za bušenje  >>>ovde<<<

RELATED ARTICLES

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.