ponedeljak, 15 avgust, 2022
NaslovnaSvetHyundai Construction investira da iskoristi građevinski "bum"

Hyundai Construction investira da iskoristi građevinski „bum“

Hyundai građevinska oprema (HCE) će uložiti 170 miliona američkih dolara u svoju fabriku u Ulsanu – Južna Koreja, njenu glavnu proizvodnu bazu, kako bi poboljšala svoju konkurentnost na globalnom tržištu građevinske opreme.

Investicija će biti izvršena tokom četiri godine, sa ciljem da se proširi proizvodni kapacitet fabrike i pojednostavi proizvodni proces.

Ovo je najveće ulaganje HCE-a nakon odvajanja od firme Hyundai teška industrija.

Drugi fokus investicije biće na restrukturiranju proizvodnih linija, kako bi se povećala njihova efikasnost i proširio proizvodni kapacitet bagera i druge građevinske opreme.

U HCE-u su rekli da očekuju povećanje svog tržišnog udela u svakoj regiji efikasnim reagovanjem na tekući trend rasta na tržištu globalne građevinske opreme, širenjem svojih proizvodnih kapaciteta sa ovom investicijom.

Prema istraživanja stručnjaka – Off-Highway Research, predviđen obim prodaje globalne građevinske opreme dostiže 1,08 miliona jedinica godišnje do 2025. godine. U HCE-u su potvrdili svoju odluku nakon proučavanja povoljnih uslova tržišta globalne građevinske opreme.

Generalni direktor HCE-a, Čoi Čeol Gon a, rekao je : „Jačanje konkurentnosti fabrike u Ulsanu je prvi izazov koji treba da se reši da bi bili u prvih pet na svetu, što je cilj Hyundai Heavy Industries grupe. Ovim ulaganjem ćemo dalje povećati konkurentnost marke proizvodom i dostavljanjem građevinske opreme sa povećanom efikasnošću. “

U izveštaju iz HCE-a dodali su da će investicija odraziti ESG faktore, poput upotrebe ekološki prihvatljivih materijala pri radovima na enterijeru i eksterijeru, smanjenja faktora rizika između radnih procesa, konfigurisanjem proizvodnih linija na način koji poboljšava sigurnost radnika.

RELATED ARTICLES

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.