ponedeljak, 23 maj, 2022
NaslovnaSvetHitachi Europe nudi fabričku kontrolu mašina

Hitachi Europe nudi fabričku kontrolu mašina

Hitachi Constructions Machines Europe (HCME) sada nudi svoje bagere Zaxis-7 u rasponu od 10 do 50 tona sa 2D i 3D kontrolom rešenja Geosystems Leica.

U Hitachiju kažu da će dodavanje tehnologije kontrole mašina Leica Geosystems za svoje bagere povećati efikasnost na mestu rada, istovremeno smanjujući tekuće troškove i omogućiti završavanje posla na vreme.

Bageri Hitachi su dostupni sa nekoliko opcija kontrole mašina. Oni uključuju: 2D kontrolu mašine; 2D „ready“ sa 3D nosačem i žicama, pa se kupci mogu nadograditi na 3D po potrebi; i kompletna 3D opcija.

Pored toga, automatski priključci za postavljanje nagiba Hitachi, mogu se takođe u potpunosti integrisati u sistem.

Rio Kurihara, solution manager u Hitachiju rekao je, „Ova najava je u skladu sa našom strategijom da se prebaci na digitalizaciju i obezbedi prilagođena rešenja našim kupcima. Iskorištavanjem fabrički postavljenih rešenja Leica Geosystems, operatori mogu započeti rad odmah nakon isporuke mašine.

„Takođe, vlasnici mogu biti mirni da je sistem upravljanja mašinom instaliran i testiran i u potpunosti će imati podršku njihovog lokalnog dilera Hitachija u kombinaciji sa lokalnim specijalistima Leica Geosystems-a.“

Magnus Tiblin, predsednik Leice za upravljanje mašinama, dodao je, „saradnja je od suštinskog značaja za uspeh građevinskih projekata. Prepoznajemo važnost partnerstva i industrijske saradnje da bi izvođačima pružili najnovije lako dostupne tehnologije.“

RELATED ARTICLES

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.