ponedeljak, 15 avgust, 2022
NaslovnaSvetDoosan lansira novi bager DKS-7

Doosan lansira novi bager DKS-7

Doosan Infracrore Europe je predstavio svoj novi asortiman DKS-7 bagera, sa nadogradnjom u rasponu od udobnosti, moći i efikasnosti rada i radng mesta.

Kompanija je dala pregled modela DKS140LCR-7, najkompaktnijeg u novoj liniji, u kom se opisuje kompatibilni D34 motor sa optimizovanim funkcijama za urbanističke radove.

Mašine srednjeg dometa

Doosan je predstavio modele DKS225LC-7 i DKS225-7Ks, u okviru klase od 23-25 tona.

Mašiname su pojačane snage i stabilnosti kopanja da bi se poboljšala efikasnost, dok D-Ecopower funkcija obećava povećanje produktivnosti, sa smanjenom potrošnjom goriva i boljom kontrolom.

Tokom virtualne prezentacije, u Doosanu su rekli da je 7X model pun „novih pametnih rešenja“, uključujući elektro hidrauliku u potpunosti, upravljanje i kontrolu mašine, kao i tehnologije 2D Grade Assist.

Ugrađena tehnologija takođe uključuje fini zamah koji poboljšava kontrolu, kao i funkciju virtuelnog zida – radno okruženje koje može podesiti operator da poveća sigurnost.

Mašine za kopanje i rudarstvo

Na vrhu klase Doosan je predstavio modele DKS490-7 i 530LC-7, sa novim funkcijama, uključujući sedište sa mogućnostima grejanja i hlađenja.

U firmi kažu da poboljšanje sile kopanja čini ove mašine najboljim u njihovoj klasi za kopanje i rudarstvo.

Opcioni dodaci za veće bageri uključuju ultrazvučni sistem detekcije – poboljšava bezbednost i daje operateru čist i svestran pogled na radno mesto.

DKS-7 – pregled opsega

Potpredsednik Doosan Infracore Europe’s prodaje i marketinga, Žil Bendud, govorio je o poboljšanju bezbednosti u novom asortimanu, „sa izuzetnim kamerama od 360 stepeni, koje daju potpunu vidljivost oko bagera (povezane sa ultrazvučnim otkrivanjem objekta), oni su sigurniji nego ikad i omogućavaju operaterima da se fokusiraju na svoj posao i minimiziraju rizik od nesreće. “

O verodostojnosti održivosti DKS-7 mašina, rekao je, „Imamo povećanu efikasnost goriva sa našim najnovijim nivo V – kompatibilnim motorom. Pored toga, uz poboljšani sistem sagorevanja, smanjujući emisiju čestica, povećali smo vek filtera, koji je sada, bez održavanja do 8.000 sati. “

RELATED ARTICLES

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.