nedelja, 22 maj, 2022
NaslovnaNajave događajaCemex nagrade 2022. - učestvujte

Cemex nagrade 2022. – učestvujte

Počele su prijave Construction Startup Competition 2022, koji vodi Cemex Ventures.

Učesnici će moći da se prijave u četiri kategorije: zelena gradnja, poboljšana produktivnost, lanac snabdevanja u građevinarstvu i budućnost izgradnje je sada.

Ovo je šesta godina takmičenja, a prijave su otvorene do 4. septembra.

Ovo izdanje za 2022. ponovo ujedinjuje prethodne partnere Haskell, Ferrovial, GS Futures, Hilti, Vinci Grou´s Leonard i Nova od Saint-Gobain-a. Black & Veatch, globalna inženjerska, građevinska i konsultantska firma, Procore Technologies, ​​američki softver za izgradnju zasnovan na cloudu, i Zacua Ventures, fond fokusiran isključivo na građevinski sektor, takođe su se pridružili takmičenju.

„Učesnici mogu očekivati da će se angažovati sa bilo kojom od firmi domaćina čak i pre nego što se takmičenje završi, čak i do dobijanja investicija ili sklapanja sporazuma u ​​mesecima nakon njihove prijave“, rekao je Gonzalo Galindo, šef Cemex Ventures-a.

„Ovo takmičenje je poslužilo kao prečica za mnoge startup projekte da se povežu sa vrhunskim investitorima u industriji i započnu svoju uspešnu saradnju.“

Deset firmi će detaljno proceniti prijave pre nego što izaberu pobednike, koji će učestvovati na finalnom događaju u novembru 2022. Preduzetnici će imati priliku da pokažu svoja rešenja i vodećim firmama i investitorima iz građevinske i tehnološke industrije.

Prijave putem >>>linka<<<

RELATED ARTICLES

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.