petak, 27 maj, 2022
NaslovnaSvetCaterpillar pokrenuo veći, konkurentniji globalni izazov operatera mašina

Caterpillar pokrenuo veći, konkurentniji globalni izazov operatera mašina

Takmičenje će prikazati veštine operatera šireg opsega građevinskih mašina iz skoro 40 zemalja.

Dirfild, Ilionois – Caterpillar Inc. (NYSE: CAT) poziva operatere mašina širom sveta kako bi pokazali svoje veštine i preciznost na testu globalnog izazova 2022/2023. Izazov omogućava svima da dokažu svoju izvrsnost u upravljanju sigurnim i efikasim operativnim CAT ® mašinama.

„Više od 80 CAT ovlašćenih dilera ugostiće lokalne, jedinstvene takmičare, omogućavajući im da pokažu svoje izuzetne veštine na zabavan i dinamičan način“, rekao je Toni Fasino, predsednik građevinske industrije. „Da li njihova stručnost leži u kopanju rova, pokretanju agregata ili rušenju, naš globalni izazov operatera će biti zahtevan čak i za najiskusnije operatere.“

U izazovu 2019-2020, 67 CAT-ovih ovlašćenih dilera je ugostilo lokalne takmičare iz 30 zemalja. Takmičenje 2022-2023 biće najveći događaj građevinske industrije Caterpillara-a ikada.

Pozivanje svih operatera

Prvi krug je od marta do septembra 2022. godine u tri različita izazova sa tri različite opreme. Bodovanje se zasniva na veštinama operatera, efikasnosti, kao i njenoj nadležnosti u korišćenju integrisane tehnologije za poboljšanje performansi mašine.

„Ja radim na Cat-ovim mašinama više od 15 godina“, rekao je Jaus Neigum, vlasnik Industrial Backhoe Ltd., Alberta, Kanada, i šampion sam takmičenja 2019-2020. „Imati priliku da pokažem moje veštine i nadmećem se protiv firmi iz celog sveta bilo je jedno od najnaprednijih iskustava u mojoj karijeri. A ako ste vlasnik firme poput mene, ohrabrujem vas da dovedete svoje najbolje operatore, jer će ovo takmičenje biti još veće i bolje od prethodnog.“

Kvalifikanti iz lokalnog takmičenja potom će preći na regionalno polufinalno takmičenje u oktobru 2022. godine. Devet finalista će se spojiti iz regionalnih polufinala i učestvovati na završnom delu u martu 2023. godine na otvorenom Catepillar festivalu u CONEXPO-CON/AGG u Las Vegasu. Pobednik će dobiti putovanje za dvoje, obilazak svih Caterpillar objekata širom sveta.

Za više informacija o globalnom izazovu operatera, uključujući i prijavu za učešće posetite >>>link<<<

RELATED ARTICLES

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.