petak, 27 maj, 2022
NaslovnaAlf Grupa slavi 70 godina kvaliteta

Alf Grupa slavi 70 godina kvaliteta

ALF: Italijanski dizajn od 1951

Alf je postao međunarodni sinonim za kvalitetan italijanski dizajn tokom svoje 70-godišnje istorije. Vidite, posao je uvek funkcionisao kao porodica; svaki zaposleni je član i svaki proizvod je njihova ponosna kreacija. Od najudobnijih kreveta do skulpturalnih sofa, stolova i stolica, njihov portfolio dizajna nameštaja harmonično se nalazi u svakom životnom prostoru kako bi odgovarao potrebama korisnika – a čovek (i kupac i kreator) nastavlja da bude u fokusu u decenijama koje su pred nama.

Izvor : www.alfitalia.com

Alf nameštaj – spoj zanata i inovacije

Početak Alfa datira 70 godina unazad, 1951. godine, kada je grupa iskusnih stolara osnovala zadrugu u Francenigu, Trevizo, severo-istočna Italija. Njegova popularnost inspirisala je braću Piovesana da investiraju i preuzmu celu kompaniju ubrzo nakon toga. Ranih 60-ih brend je procvetao, posebno se istakao u dizajnu nameštaja za spavaće sobe. Povećane želje potrošača u narednim decenijama izjednačile su se i sa povećanjem proizvodnje. Uprkos tome, Alf dafrè je ostao veran svojim osnovnim vrednostima kako bi obezbedio ekspanziju koja nikada nije ugrožena, najboljem kvalitetu u Italiji i porodičnoj tradiciji. Ova misija je i danas živa u okviru Alf grupe, koja uključuje Alf Dafrè za moderan nameštaj, Valdesign za kuhinje i Alf Italia za savremeni nameštaj.

Izvor : www.alfitalia.com

Danas se Alf Dafre proširio izvan spavaćih soba; brend je najpoznatiji po ponudi visokokvalitetnih rešenja za dnevni boravak, kuhinju (sa brendom Valdesign) i spavaću sobu. Njihov nameštaj ima harmoniju i svestranost za rad u više prostora, stilova i aranžmana. To je zahvaljujući načinu na koji tumače potrebe modernih prostora i stilova života dok nastavljaju sa misijom da stalno poboljšavaju kvalitet za kupce.

Izvor : www.alfitalia.com

Kvalitet se meri naučnom preciznošću u svim aspektima Alf Dafre, od izbora sirovina do dizajna, faza proizvodnje, logistike i usluga. Proizvodni ciklus se odvija u tri pogona kompanije, a svi se nalaze u oblasti Trevizo. 150.000 kvadrata proizvodnog pogona 4.0 naglašava sposobnost Alfa Dafre dela. Sa svim proizvodima napravljenim po narudžbini, centar ujedinjuje 380 i više zaposlenih kao porodicu zanatlija, menadžera i drugih sa najnovijom inovativnom tehnologijom.

Izvor : www.alfitalia.com

Poseta proizvodnom pogonu pokazuje kako Alf dafrè stvara svoj nameštaj na osnovu 70 godina iskustva i inovacija. debitujući na Supersalone 2021, YUME krevet pokazuje šta čeka kupce u decenijama koje su pred nama. Ovaj skulpturalni, neverovatno udoban proizvod je kreiran da se potpuno rastavlja tako da se njegove komponente materijala, koje su već ekološki osvešćene, mogu ukloniti, popraviti i reciklirati. Ovaj kružni dizajn ostaje veran zanatskom nasleđu brenda dok dodaje još jedan sloj kvaliteta za budućnost.

RELATED ARTICLES

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.