petak, 27 maj, 2022
NaslovnaSrbijaU Kraljevu rekonstrukcija trim staza i izgradnja nove

U Kraljevu rekonstrukcija trim staza i izgradnja nove

U programu kraljevačkog Javnog preduzeća za uređivanje građevinskog zemljišta za ovu godinu našla se i rekonstrukcija postojećih i izgradnja nove trim staze u gradu na Ibru.

Tako će novo ruho dobiti trim staza u popularnim „borićima“ na Ratarskom imanju izgrađena pre šest godina, kao i staza za trčanje na Beranovcu, dok će kraljevački rekreativci i ljubitelji sportskih aktivnosti novu trim stazu dobiti kraj Ibra u centru grada, kod renoviranih sportskih terena.

– Postojećim stazama sledi detaljna obnova i sanacija, a nakon toga i izgradnja potpuno nove trim staze. Za ovu namenu predviđeno je 5,4 miliona dinara. Završena je javna nabavka i izabran je izvođač radova. Rok je 60 kalendarskih dana od uvođenja u posao i mi očekujemo da će sve biti gotovo do prvomajskih praznika – kaže Marica Mijajlović, v.d. direktorka JP za uređivanje građevinskog zemljišta u Kraljevu.

Na ovaj način biće dodatno unapređena sportska infrastruktura u gradu na Ibru, a Kraljevčani će dobiti idealne uslove za rekreaciju i kondicione pripreme profesionalnih sportista.

RELATED ARTICLES

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.