ponedeljak, 15 avgust, 2022
NaslovnaRegionUvoznik Mercedes Benza za Bugarsku gradi sopstveni kompleks od 18 miliona evra...

Uvoznik Mercedes Benza za Bugarsku gradi sopstveni kompleks od 18 miliona evra u Sofiji

Generalni distributer Mercedes Benza za Bugarsku – Silver Star gradi svoj multifunkcionalni kompleks u Sofiji, gde će pružiti potpuni spektar usluga u oblasti prodaje i usluga za automobile i kamione. Ukupna investicija u kompleks koji grupa planira da izgradi je 18 miliona evra.

Nakon Varne, Plovdivai Burgasa, Sofija će biti četvrti ovakav kompleks u Bugarskoj. Kompanija takođe poseduje predstavništvo u Sofia Ring Mall šoping centru.

Kompleks će biti smešten u industrijskoj zoni okruga Kremikovci, na prostoru od preko 65.000 kvadrata. Takođe će imati salon od 1.700 kvadrata i  prostor od 8.700 kvadrata za automobile i kamione. Ukupna površina kompleksa je skoro 13.000 kvadrata, a zgrada je planirana da bude na dva sprata.

Na prvom spratu biće salon i prijem za automobile i kamione, kao i 2 servisne stanice – za automobile, kamione i autobuse, skladište rezervnih delova, usluga karoserije i boja. Biće izgrađen prvi zatvoreni servis za automobile na bugarskom tržištu a konsultanti za usluge će moći da izvrše početnu inspekciju. Administrativni deo zgrade nalaziće se na drugom spratu.

Uz izgradnju ovog kompleksa, ukupna ulaganja Silver Star grupe u Bugarskoj od početka njegonih aktivnosti u aprilu 2017. godine su 45 miliona evra, a u istom periodu kompanija je prodala preko 7.300 vozila. Očekuje se da će njeni prihodi dostići 150 miliona evra do kraja 2021. godine.

„Izgradnja vlastitog doma u Sofiji je istorijski događaj, kao što ćemo moći da ponudimo tradicionalno visokokvalitetnu uslugu i još bolji posao“, rekao je tokom ceremonije Silver Star CEO Ralf Jirgen Zerle.

Grupa Silver Star je zvanični predstavnik Nemačke grupacije Daimler AG za Bugarsku za marke Mercedes Benz, SETRA, FUSO i Unimog. Kompanija nudi pun spektar usluga za poslovne i krajnje kupce, uključujući prvu prodaju, preprodaju novih i polovnih automobila, kombija, kamiona i autobusa, kao i prodaju rezervnih delova. Prodavnice su pozicionirane u Sofiji, Plovdivu, Varni i Burgasu.

RELATED ARTICLES

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.