ponedeljak, 23 maj, 2022
NaslovnaNajave događajaTiefbaulive - Sajam izgradnje puteva i građevinskog inženjeringa

Tiefbaulive – Sajam izgradnje puteva i građevinskog inženjeringa

Od 5.-7. maja, Karlslue, dva sajma, jedan datum, jedno mesto.

Događaj je savršena platforma za sve oblasti povezane sa građevinskim putevima i građevinarstvom, pružajući informacije i uzbuđenje na demonstraciji radova uživo. Kombinovanjem akcije sa stručnom diskusijom, TiefbauLIVE pruža savršenu platformu za građevinske mašine i vozila, dodatnu opremu i pribor za izgradnju puteva, konstrukciju i specijalno građevinarstvo. I sve u skladu sa motom: više demonstracije, više tehnologije – više akcije!

Duet sajma zaokružuje RecyclingAKTIV – demonstrativni sajam za uklanjanje i recikliranje otpada – i na taj način dobija svoju jedinstveno ubedljivu kombinaciju tema. Fokus RecyclingAKTIV je na svim oblastima povezanim sa recikliranjem vrednih materijala: metalni i sortirani sistemi, prese, drobilice, makaze, zajedno sa posebnom opremom za upravljanje, transport i logistiku.

RecyclingAKTIV i TiefbaulLIVE će u potpunosti iskoristiti svoju konceptualnu snagu sajma demonstracije radova uživo, orijentisani na krajnje kupce mašina, kao i na građevinski i njemu bliske sektore.

RELATED ARTICLES

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.