ponedeljak, 23 maj, 2022
NaslovnaNajave događajaFutureworx 2022 zakazan za kraj marta, učestvujte

Futureworx 2022 zakazan za kraj marta, učestvujte

Objavljena je lista govornika i saradnika konferencije za predstojeći Futureworx 2022. u Velikoj Britaniji.

CEA (udruženje građevinske opreme), organizator događaja i vlasnik Plantworxa, otkrili su da stručnjaci i lideri industrije, uključujući Skansku, Ardent Hire Sloutions, Costain Group, TRL, Hexagone Geosystems su potvrdili učešće za prvo izdanje ovog događaja.

Futureworx 2022 će se održati 30. i 31. marta 2022. godine na areni East of England u Piterboru. Okupljaće profesionalce industrije i fokusiraće se na ideje gasovoda i tehnologija koje će oblikovati buduće iskustvo građevinske opreme.

Da bi olakšala veće tehnološke unose i saradnju širom industrije, CEA je formirala partnerstva sa Nacionalnim Autoputevima, HS2, Školom za održivost snabdevanja i COMIT2Drones da zajedno osmisle i organizuju događaj Futureworx.

Angela Spink, šef prodaje Futureworxa, rekla je „bili smo pažljivi pri odabiru učesnika i govornikae koji će odgovarajti temama događaja.

„I Nacionalni Autoputevi i HS2 u potpunosti nas podržavaju u prepoznavanju firmi i pojedinaca koje žele da vide na događaju. Naš cilj je da privučemo visoke profesionalce iz i oko građevinske industrije da bismo ih povezali zajedno sa dobavljačima i inovatorima koji pomažu u planiranju budućih ciljeva i zahteva“.

Zapravo, prema nedavnom istraživanju, više od 70% onih koji su uključeni u građevinsku tehnologiju planiraju da ulože više u sektor u 2022. u poređenju sa prethodnom godinom.

Istraživanje je takođe otkrilo da je preko 60% ispitanika posebno zapošljavalo novo osoblje koje se fokusira na novu tehnologiju.

Futureworx 2022 – prvi dan

Nacionalni Autoputevi koriste događaj da pokažu koliko Povezane i Autonomne fabrike (CAP) uspešno funkcionišu preko gradilišta jer se transportna industrija sastavni deo događaja.

Organizacija će održati privatnu sednicu prvog dana – gde će ozivati ključne prodavce i glavne izvođače radova.

Dok giganti OEMa (originalni proizvođači opreme), Caterpillar, Komatsu i Hitachi planiraju njihovo prisustvo na Futureworx-u kako bi predstavili svoju najnoviju tehnologiju – značajne firme iz drugih sektora proizvoda takođe će biti tamo: Bomag, Merlo, Gomaco i Snorkel.

Ostale firme, impresionirane formatom događaja, krenule su napred da ponude sponzorstvo, Plantforce Rentals, Spillard Safety Systems, Safety Shield Global, Xwatch Safety Solutions and Datatag ID.

FutureVork 2022 – drugi dan

Konferencija se odvija drugog dana događaja (31. mart) i program čine tri teme: dekarbonizacija, podaci i ljudski interfejs“.

Govornici i saradnici konferencije:

– Džejms Kadmen, Škola održivosti snabdevanja

– Džeremi Fiš, izvršni direktor, Ardent Hire Solutions Ltd

– Holger Kesler, vlasnik deonica, NUAR (Nacionalni podzemni registar imovine)

– Mark Lavton, Šef inženjeringa i geodezije, Skanska

– Lara Jang, direktor Grupe Klimatskih promena, Costain Group PLC

– Suneta Johal, izvršni direktor Udruženja građevinske opreme

– Helger (Hopi) Pieč, VP marketinga (Teška gradnja), Hexagon Geosystems

– Sem Merser, glavni operativni službenik, Plantforce Rentals

– Dr Enthoni Velazkez, šef životne sredine i dekarbonizacije, TRL

Naknadno će svoje govornike objaviti; Danfoss – Škotska, HS2, Proizvodni tehnološki centar, Nacionalni Autoputevi, Onwave, Safety Shield Global i drugi.

Prijavite se putem >>>linka<<<

RELATED ARTICLES

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.