ponedeljak, 23 maj, 2022
NaslovnaNajave događaja97% prostora rezervisano za sajam Bauma 2022

97% prostora rezervisano za sajam Bauma 2022

Najveći svetski sajam građevinarstva potvrđuje visok nivo učešća, biće održan u Minhenu između 24 i 30. oktobra ove godine.

Izložba je prvobitno planirana za april, ali pre godinu dana, organizator je priznao da je „da je april previše nesiguran sa obzirom na globalnu pandemiju“ i gurnuo je događaj nazad.

Klaus Ditrih, predsednik Messe Munchen i generalni direktor, rekao je : „U ličnim razgovorima sa izlagačima i posetiocima, čujemo jednu stvar iznova i iznova : oni se zaista raduju da će imati diskusije licem u lice i naravno, da dožive posebnu atmosferu koju samo bauma može da stvori.“

U firmi kažu da će ovogodišnja Bauma videti posebno snažnu zastupljenost rudarskog sektora, sa izlagačima, uključujući BHS Sonthofen, Herrenknecht, Komatsu, Liebherr, Schulte Strathaus i Zeppelin Baumaschinen.

Ovogodišnja izložba će takođe uključivati inovacijsko središte, uključujući zonu posvećenu dubljem razumevanju kako tehnologija može da povezuje mašine i kako građevinska preduzeća mogu najbolje iskoristiti podatke.

Bauma od marta pokreće novu seriju vebinara, sa nizom vrućih tema za građevinsku industriju:

  • Nulta emisija
  • Digitalna gradilišta
  • Građevinske tehnike i materijali budućnosti
  • Put do autonomnih mašina

Bauma kao i mnogi trenutni događaji uživo moraće da se prilagode promenama zbog kovida19, rekao je Ditrih, „Stvarno sam siguran da će se situacija ubrzo poboljšati do tačke da ćemo moći da održimo uzbudljiv sajam koji će privući veliki broj međunarodnih kompanija i posetilaca.“

Za informacije o učešću posetite >>>link<<<

RELATED ARTICLES

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.