ponedeljak, 23 maj, 2022
NaslovnaArhitekturaKonkurs - "Tecu" nagrade za arhitekturu 2022

Konkurs – „Tecu“ nagrade za arhitekturu 2022

Bakar, za razliku od većine materijala, može imati drugačiji i poseban pogled u zavisnosti od njegove primene. Odražava ceo spektar arhitekture: istoriju i buduću orijentaciju, zanatstvo i tehnološki napredak – konvenciju i inovaciju, tehnologiju i umetnost, tradiciju i avangardu.

U tom smislu, nagrada Tecu arhitekture je namenjena da istakne razvoj događaja u izgradnji kulture sa fokusom na bakar i prepoznavanju novih arhitektonskih rešenja „Tecu“ proizvoda.

Izvor : www.archdaily.com

Pomoću Tecu brenda bakarnih proizvoda proizvođač KME daje arhitekturi visokokvalitetne i estetski ugodne materijale. Građevinski proizvodi, koji su po prirodi ekološki prihvatljivi, posebno su posvećeni održivosti. Bakar koji se koristi za proizvodnju trajnih i potpuno recikliranih „Tecu“ proizvoda je 100% reciklirani materijal.

Nagrada će biti dodeljena po šesti put. Prethodni pobednici uključuju projekte kao što su kontrolni centar luke u Lisabonu, „Theresienwiese Service Centar“ u Minhenu  i informativni paviljon za projekte Minster skulpture.

Izvor: www.archdaily.com

Takmičenje uključuje kategorije „izgrađene zgrade“ i nagradu „projekta za studente“. Dostavljeni projekti i radovi moraju biti urađeni od 2016. godine na dalje koristeći „Tecu“ proizvode ili da su osmišljeni kao studentski projekat sa referencom na bakar kao materijal. Ukupni arhitektonski koncept je podjednako presudan za procenu kao specifičnu upotrebu materijala.

Izvor : www.archdaily.com

Rok za podnošenje pirjava i dokumentacije je 28. februar 2022. godine.

Obrasci kao i uputstvo za od danas su dostupni za preuzimanje na sledećem linku: https://www.kme-tecu-award.de/tecu-award/downloads

Kontakt za sva pitanja o nagradi „Tecu arhitekture“: taa2022@kme.com

RELATED ARTICLES

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.