Stolari iz Čačka udruženo na Sajmu građevinarstva

Izvor:  glaszapadnesrbije.rs 20 april 2017

Na ovogodišnjem međunarodnom sajmu građevinarstva, koji se po 43. put održava u Beogradu, učestvuje i porodična firma iz Čačka "Stolarija Bogdanović", koja se bavi prozvodnjom vrata i prozora, već nekoliko godina, po rečima pr menadžerke, Mile Bogdanović Punišić, izlaže svoje proizvode na sajmovima kako u zemlji, tako i u inostranstvu i širi svoju delatnost i van granica Srbije.

"Kvalitet je ono po čemu želimo da naši proizvodi budu prepoznatljivi. Gostujući na sajmovima širom Evrope, stekli smo klijente u Francuskoj, Nemačkoj, Italiji i drugim zemljama Evropske unije. Na sajmu građevinarsta u Beogradu nastupamo već treći put i potrudićemo se da opravdamo poverenje koje smo sticali svih ovih godina", ističe Punišić.

Sajam građevinarstav u Beogradu otvoren je danas i trajaće do 22. aprila. U okviru ovog sajma, biće održan i deveti Međunarodni sajam kamena.

Pored “Stolarije Bogdanović”, na ovogodišnjem Sajmu građevinarsta izlaže još jedna čačanska firma “Braća Marić” vlasništvo Marka i Momčila Marića.

Ova porodična firma već treću godinu za redom je sa svojim proizvodima učesnik Sajma u Beogradu.

“Ove godine nam je cilj da se okrenemo većim, ozbiljnijim projektima koji traže specifične zahteve arhitekata”, rekao je suvlasnik Momčilo Marić.

On dodaje da su ove godine na Sajam izašli sa novom kolekcijom koja je njihovo dizajnersko delo.

Povezane vesti

Izdvajamo

side-left
side-right