O nama

Gradimo.rs je novi tematski portal pokrenut u januaru 2015. godine koji sadrži međusobno usko povezane celine u rasponu od građevinarstva i arhitekture preko uređenja stanova, kuća i okoline. Misija portala je da na jednom mestu prikupi sto je više moguće firmi iz oblasti građevinarstva, arhitekture i ostalih srodnih delatnost i na taj način kreira kvalitetan poslovni adresar, gde bi posetioci mogli da na lak i jednostavan način dođu do pouzdanih informacija vezanih za proizvode i usluge firmi koje se nađu u njemu.

o-nama

Na našem portalu možete pročitati svakodnevne aktuelnosti i zanimljivosti iz zemlje i sveta vezane za građevinarstvo, arhitekturu, dizajn, uređenje stanova, kuća, dvorišta, kao i "uradi sam" (eng. Do It Yourself) projekte koji su uvek inspirativni i nose sa sobom nove i zanimljive ideje. Poseban deo čini rubrika Moj kutak, gde nam posetioci šalju fotografije svojih stanova, komada nameštaja i zanimljivih rešenja. Pozivamo i Vas da budete urednik ove rubrike i pošaljete nam neke zanimljive fotografije iz svog životnog okruženja. Materijal (slike i propratni tekst) možete slati na mojkutak@gradimo.rs.

Otkrijte lepotu forme i funkcionalnosti unutrašnjeg dizajna, kao što su dnevni boravci, police za knjige, rasveta, prekrivači, tepisi... Naći ćete inspirativne ideje vezane za dekoraciju i još mnogo toga!

Gradimo.rs je sastavljen od malog, ali kreativnog tima pojedinaca koji se trude da isprate trendove i teže da u svakom članku podele sa čitaocima nove savete i iskustva.

Side 01

Izdvajamo

side-left
side-right